Muziek ontdekken

Wanneer je muziek wilt ontdekken zal je eerst antwoord moeten kunnen geven op de vragen wat muziek nu eigenlijk is. De vraag lijkt heel simpel. Het antwoord is echter best lastig. Je kunt op de vraag namelijk een heleboel antwoorden geven. Maar wat is nu daadwerkelijk het goede antwoord? Het komt erop neer dat muziek geluid is. Wanneer je muziek wilt maken, zal je geluid moeten maken. Geluid hoor je met je oren. Geluid is echter nog niet meteen muziek. Je zult een bepaalt ritme in het geluid moeten aan zien te brengen.

Wanneer er een auto voorbij rijdt, is dit natuurlijk geen muziek. Ook als je moet niezen maak je geluid, maar dit noem je geen muziek. Muziek is vaak aangenaam en prettig om naar te luisteren. Natuurlijk zijn er vele soorten muziek en ieder mens heeft zijn of haar voorkeur voor een bepaalde stijl. De soorten muziek kunnen heel verschillend zijn. De een houdt van gevoelige muziek, terwijl een ander juist meer naar de klanken van de muziek luistert. Muziek kan op allerlei manieren gemaakt worden. Je kunt zingen, dan maak je muziek. Maar je kunt er ook instrumenten voor gebruiken. Het maken van goede muziek is niet eenvoudig, je zult dan ook over talent moeten beschikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>